Som medlem i Byåsen Fotball får du svært fordelaktige priser hos Kverneland Bil Trondheim

Les om avtalen ›

Din Kverneland Bil-kontakt:

Ole Petter Finbraaten

915 23 860 Send e-post ›

Ny Ford Fiesta?

fiesta-1Vi har nå kampanje på de alle våre modeller og Ford Fiesta er en av bilene som kommer aller best ut. Her har vi nå en kombinasjon av meget gode rentevilkår, kun 1,99%, samt en god kampanjepakke for våre medlemmer. Ta kontakt med ole.petter@kvernelandbil.no for en hyggelig bilprat!

Salgsaktivitet Q1 2017

Ekslusiv forhåndsvisning av nye Volvo V90 Cross Country hos Kverneland Bil Trondheim

Mandag 30. Januar er vi stolte av å kunne vise frem den splitter nye Volvo V90 Cross Country I våre lokaler på Tungasletta. Vi holder åpent til kl 20 denne dagen, og bilen vil være hos oss fra 08.00.

 Vi åpner for påmelding nå, så dersom du er interessert I å være en av de første som får se denne flotte bilen er det bare å sende en e-post til ole.petter@kvernelandbil.no

Salgsaktivitet Q1 2017

Første bil

 xc90byasen

Da er første bil på Byåsen-avtalen utlevert til en meget fornøyd eier. Det er flere som venter på bil, og disse kommer nærmere vinteren. Ta kontakt I dag for et godt høsttilbud!

volvo-v90-cc2_galleryfull

Volvo V90 og V90 Cross Country, hvilken velger du?

Volvo har nettopp lansert sine to nyeste familiebiler, Volvo V90 og Volvo V90 Cross Country. Hvilken bil ville du valgt?

Vi gleder oss stort til bilene ankommer våre butikker I Oktober, og V90 er først ute. Forventet levering på V90 Cross Country er satt til mars/april 2017, men den kan bestilles allerede I dag.

Vi kan tilby et ekslusivt premieretilbud til deg som Byåsenmedlem

på utvalgte modeller av disse bilene, hvor 3 års serviceavtale er inkludert.

På øvrige Volvo og Ford modeller kan vi tilby 6% til 10 % rabatt (avhengig av biltype) I tillegg til 3 års serviceavtale eller vinterhjul.

Ta kontakt med oss I dag på telefon 915 23 860 eller ole.petter@kvernelandbil.no

torgeir_dahle_rbk

Støtt klubben i ditt hjerte

Vi har gleden av å annonsere et eksklusivt samarbeid mellom Kverneland Bil Trondheim og Byåsen Fotball. Avtalen brer om seg alle aldersnivå i klubben, fra barnefotball til toppserien kvinner og menn.

Intensjonen med avtalen er å kunne tilby alle klubbens medlemmer svært fordelaktige priser hos Kverneland Bil Trondheim.

På denne siden vil du derfor finne gode tilbud på Ford og Volvo, service, dekkhotell m.m.
Klubben vil i tillegg motta kr 2.500,- for hver bil som selges til klubbens medlemmer.

Byåsen Fotball vil markedsføre Kverneland Bil Trondheim i alle sine kanaler, og vi kan allerede melde om bilsalg relatert til avtalen. Potensialet er enormt for begge parter, og dette er en milepæl i Kverneland Bil sin satsning innen samarbeid med lokale klubber og idrettslag.

Øystein Haugen i Byåsen Fotball oppfordrer alle medlemmer til å benytte seg av samarbeidet.